Ringer i vann kan tilby et lærerikt ”kurscruise” med fokus på enkle verktøy og metoder for utvikling av barnehagen.


Sjøen er det perfekte sted for all form for inspirasjon, rekreasjon og trivsel. Ringer i vann kan tilby et lærerikt ”kurscruise” med fokus på enkle verktøy og metoder for utvikling av barnehagen. Kurset vil bygge på boken Flaks eller uflaks – verktøy for utvikling og sikring av kvalitet i barnehagen. Deltakerne vil få en god porsjon teoretisk påfyll, men også rikelig med praktiske øvelser.

I tillegg til faglig påfyll vil konferansedeltakerne få oppleve et snev av luksus ved blant annet en tre retters selskapsmeny med utvalgte viner, kaffe avec og en bugnende lunsjbuffé. M/S Color Festival har i tillegg en stor og rikholdig taxfree butikk!

”Kurscruiset” blir arrangert 7. og 8. februar 2005 på M/S Color Festival på strekningen Oslo – Hirtshals – Oslo. Oppstart blir kl. 11.00 (mens båten fortsatt ligger til kai). M/S Color Festival går fra kai først kl. 19.30, noe som gir en god arbeidsøkt under garantert rolige forhold.

Ankomst Hirtshals er kl. 08.00 og det blir tid til en liten tur på land før båten setter kurs for Norge igjen kl. 10.00. Ankomst Oslo er kl. 19.30.

I samarbeid med SAS / Braathens kan vi tilby rimelig tilslutningsfly til og fra Oslo.

Følg med på www.ringerivann.no for endelig program, pris og påmelding. Du kan også melde din interesse allerede nå ved å sende en mail til post@ringerivann.no.